با شماره 900 43 43 0911 تماس بگیرید و یا آنلاین رزرو کنیدحالا یک رزرو ایجاد کنید
خط مشی کارن بر مبنای پیاده سازی یک سیستم پرقدرت و اصولی در رستوران داری است تا ” لحظاتی خوش در محیطی زیبا ” را برای مشتریان به ارمغان آوریم .
مدیریت کارن در جهت نیل به اهداف خود موارد ذیل را سرلوحه کار قرار داده است :
1- ایجاد فضای کاری توام با صمیمیت و قانون مداری
2- بکار گیری پرسنل مجرب و شایسته اعم از بومی و غیر بومی
3- استفاده از مواد اولیه مناسب ، به روز و تازه
4- طبخ غذای خوشمزه ، سالم و بهداشتی
5- عدم استفاده از موارد غیر مجاز در طبخ غذا
6- احترام به حقوق مشتریان و پذیرفتن انتقادات آنها
7- پایداری و استمرار کیفیت غذایی و تنوع روز افزون آن
8- آموزش مستمر موارد بهداشتی با حضور کارشناس ارشد بهداشت
9- استفاده از نیروی تحصیل کرده ، خوش فکر ، مجرب و شاداب
10- تامین مواد اولیه سالم از بهترین تولید کنندگان ایرانی و خارجی