با شماره 900 43 43 0911 تماس بگیرید و یا آنلاین رزرو کنیدحالا یک رزرو ایجاد کنید

مدیریت

2222


به مدیریت ولی اللهی

مدیریت رستوران کارن

خط مشی کارن بر مبنای پیاده سازی یک سیستم پرقدرت و اصولی در رستوران داری است تا ” لحظاتی خوش در محیطی زیبا ” را برای مشتریان به ارمغان آوریم .

مدیریت کارن در جهت نیل به اهداف خود موارد ذیل را سرلوحه کار قرار داده است :

1- ایجاد فضای کاری توام با صمیمیت و قانون مداری

2- بکار گیری پرسنل مجرب و شایسته اعم از بومی و غیر بومی

3- استفاده از مواد اولیه مناسب ، به روز و تازه

4- طبخ غذای خوشمزه ، سالم و بهداشتی

5- عدم استفاده از موارد غیر مجاز در طبخ غذا

6- احترام به حقوق مشتریان و پذیرفتن انتقادات آنها

7- پایداری و استمرار کیفیت غذایی و تنوع روز افزون آن

8- آموزش مستمر موارد بهداشتی با حضور کارشناس ارشد بهداشت

9- استفاده از نیروی تحصیل کرده ، خوش فکر ، مجرب و شاداب

10- تامین مواد اولیه سالم از بهترین تولید کنندگان ایرانی و خارجی